Launchy

Launchy Beta 2 2.5

Open je applicaties vanaf lanceerplatform

Open je applicaties vanaf lanceerplatform Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Laat je minder klikken
  • Handige plug-ins

TEGEN

  • Smart Search toch Not So Smart
  • Aanmaken zoekindex tijdrovend

Uitmuntend
8

Open je applicaties vanaf lanceerplatform

Launchy is een kosteloze applicatie waarmee je programma's of bestanden op efficiënte wijze opent. Onnodig lang zoeken naar snelkoppelingen in je Dock of diep in je systeemmappen is met Launchy verleden tijd.

Met de (wijzigbare) sneltoetscombinatie Alt-Space tovert het lichte Launchy een simpel schermpje te voorschijn. Hier tik je de zoekterm in, druk je op Enter, et voilà. De kleine maar fijne zoekmachine ziet er strak uit en werkt razendsnel. Vaak vind je met het typen van enkele letters al het gezochte programma of bestand.

Om applicaties en bestanden te kunnen vinden, moet je eerst zelf de bijbehorende mappen handmatig aan de index toevoegen. Voor mappen met bestanden bepaal je ook nog eens welke bestandstypen Launchy indexeert. Dit is alleen de moeite waard als je voor je zoekresultaten vrij specifieke eisen in gedachte hebt. Bovendien claimt Launchy een "Smart Search" applicatie te zijn, maar dat valt in de praktijk tegen. Foute spelling van een zoekterm levert zeker niet altijd het gewenste resultaat.

Met Launchy klik je minder en werk je effectiever. Hoewel het programma al een fantastische hulp is, zit de Mac-versie van Launchy nog in de beta-fase van ontwikkeling. Voor vergelijkbare stabiele programma's kijk je naar Quicksilver en Quick Search Box.

Meeste downloads Utilities & Tools voor Mac

Meer
Launchy

Download

Launchy Beta 2 2.5

Beoordelingen about Launchy